Інгредієнти:

  • 400г (2,5скл) борошна;
  • 1 ч.л. солі;
  • 300г води;
  • 5г мокрих дріжджів (або 1/4 ч.л. сухих дріжджів).

 

Приготування

Всі інгредієнти змішати не більше 30 секунд (можна тільки ложкою).

Накрити кришкою і поставити в тепле місце на 12 год.

На вафельне полотенце просіяти трішки борошна, висипати тісто, зробити з нього квадрат чи прямокутник, завернути кути до середини і перекласти стороною із зігнутими кутами до низу. Накрити тим же рушником. Поставити утепле місце для підростання ще на 2 години.

За пів години до закінчення підростання хліба, поставити кастрюлю з кришкою в духовку на пів години при 240 градусах Цельсію. Витягнути кастрюлю і просто вкинути в неї підросше тісто. Накрити кришкою і в духовку.

Випікати при 240 градусах 30хв. — із закритою кришкою та 20хв.- без кришкипри 210 градусах.

Виймаємо, даєм остити і споживаємо.

Смачного.

Дякую за Ваш якісний посуд — БИОЛ. В мене вже три екземпляри: дві сковорідки та кастрюля.

Процвітання Вам!

Любомир

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *