Главная страница » Новости » Рецепт » Хліб
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти змішати не більше 30 секунд (можна тільки ложкою).
Накрити кришкою і поставити в тепле місце на 12 год.
На вафельне полотенце просіяти трішки борошна, висипати тісто, зробити з нього квадрат чи прямокутник, завернути кути до середини і перекласти стороною із зігнутими кутами до низу. Накрити тим же рушником. Поставити утепле місце для підростання ще на 2 години.
За пів години до закінчення підростання хліба, поставити кастрюлю з кришкою в духовку на пів години при 240 градусах Цельсію. Витягнути кастрюлю і просто вкинути в неї підросше тісто. Накрити кришкою і в духовку.
Випікати при 240 градусах 30хв. — із закритою кришкою та 20хв.- без кришкипри 210 градусах.
Виймаємо, даєм остити і споживаємо.
Смачного.
Дякую за Ваш якісний посуд — БИОЛ. В мене вже три екземпляри: дві сковорідки та кастрюля.
Процвітання Вам!
Любомир