Хліб

Інгредієнти:

 

• 400г (2,5скл) борошна;

• 1 ч.л. солі;

• 300г води;

• 5г мокрих дріжджів (або 1/4 ч.л. сухих дріжджів).

 

Приготування

 

Всі інгредієнти змішати не більше 30 секунд (можна тільки ложкою).

Накрити кришкою і поставити в тепле місце на 12 год.

 

 

На вафельне полотенце просіяти трішки борошна, висипати тісто, зробити з нього квадрат чи прямокутник, завернути кути до середини і перекласти стороною із зігнутими кутами до низу. Накрити тим же рушником. Поставити утепле місце для підростання ще на 2 години.

 

 

За пів години до закінчення підростання хліба, поставити кастрюлю з кришкою в духовку на пів години при 240 градусах Цельсію. Витягнути кастрюлю і просто вкинути в неї підросше тісто. Накрити кришкою і в духовку.

 

 

Випікати при 240 градусах 30хв. - із закритою кришкою та 20хв.- без кришкипри 210 градусах.

 

 

Виймаємо, даєм остити і споживаємо.

 

 

Смачного.

 

 

Дякую за Ваш якісний посуд - БИОЛ. В мене вже три екземпляри: дві сковорідки та кастрюля.

Процвітання Вам!

 

Любомир